Van v.o.f. naar Suiker Overslagbedrijf B.V.

Suiker Overslagbedrijf v.o.f. uit Hardinxveld-Giessendam gaat vanaf 27 maart 2015 verder onder de naam Suiker Overslagbedrijf B.V.

Suiker Overbedrijf v.o.f. overgegaan in Suiker Overslagbedrijf B.V.

Suiker Overslagbedrijf v.o.f. uit Hardinxveld-Giessendam gaat vanaf 27 maart 2015 verder onder de naam Suiker Overslagbedrijf B.V. Deze juridische wijziging voorziet in een verdere expansie van de los/laad- en overslagactiviteiten voor de toekomst.

Suiker Overslagbedrijf  werd op 1 april 1976 opgericht door Leo Suiker en heeft tot zijn overlijden als eenmanszaak de onderneming bestuurd. Vanaf juli 2010 hebben Nico en Léon Suiker de activiteiten in een v.o.f. constructie ondergebracht. Vanaf genoemde datum mogen we ons dan als besloten vennootschap presenteren onder een niet gewijzigde naam Suiker Overslagbedrijf B.V.

Zoals gebruikelijk hebben hierbij enige bedrijfswijzigingen plaatsgevonden. Er geldt zowel een ander BTW- als kamer van koophandelnummer. Deze documenten zijn op de website te vinden, maar ook eenvoudig opvraagbaar. Er is geen wijziging van bankrekeningnummer opgetreden. Ook het adres blijft hetzelfde.

Wij zullen in ieder geval onze relatie met hetzelfde enthousiasme voortzetten.

Namens Nico en Leon Suiker

Delen

Meer nieuwsberichten

Stuur ons een bericht